Online Lab

De uitbraak van COVID-19 wijzigt de realiteit zoals wij die kennen in een totaal andere.

 

Velen van ons worstelen met gevoelens van angst, ongerustheid; zorgen en negatieve gedachten. Maar ook diepere menselijke existentiële onderwerpen zoals eenzaamheid, angst voor de dood, verlating. 

 

Als persoon en psycholoog wil ik mijn bijdrage doen in deze strijd en mijn kennis en psychotherapeutische vaardigheden inzetten om jou te ondersteunen en om jou een aantal tools en middelen te geven (die we in ons hebben)  om met de feitelijke situatie om te gaan.

Webinar 1  "Inner resources"
20 maart 2020
 

Hoe het dagelijkse onbewuste dilemma te beantwoorden: gaan voor de door ANGST gedreven keuzes of op de VERTROUWEN gebaseerde keuzes?

In dit webinar ga ik in op deze vraag en leer je meer over het neurofysiologische functioneren van het zenuwstelsel, de effecten ervan op jouw stemming, stressniveaus en het immuunsysteem.

Ook leer je hoe je jouw zenuwstelsel kunt beïnvloeden terwijl je jouw welzijn vergroot.

 

Bonus: begeleide imagination-based oefening.

Let op; Engelsgesproken

Webinar 2 Pandemie: Acceptatie en Adaptatie

27 maart 2020
 

In dit webinar leer je hoe je om kunt gaan met de huidige onzekerheid en worsteling door het verkennen en ontwikkelen van vaardigheden zoals acceptatie en aanpassing. Wat zijn ze, wat hebben ze nodig om toegepast  te worden in het dagelijkse leven?

 

Een korte introductie over de theoretische achtergrond gecombineerd met het gebruik van praktische op Mindfulness gebaseerde tools, maar ook inzichtgevende vragen zullen je in de loop van de tijd leiden tot functionele coping.

 

 

Bonus: begeleide imagination-based oefening.

Let op; Engelsgesproken

Webinar 3 Connectedness & resilience
10 april 2020

 

Hoe de volgende vragen en meer te beantwoorden; Wanneer vindt er echt verbinding plaats? Hoe kunnen wij verbinding behouden in moeilijke tijden? Hoe kan ik met mezelf verbinden? Hoe kan ik mijn eigen veerkracht activeren wanneer ik het meest nodig heb?

 

In dit webinar zal ik deze en vele andere vragen behandelen, zodat je leert hoe je verbondenheid en veerkracht daadwerkelijk tot stand brengt. Daarnaast ontdekt je nieuwe praktische tools die concreet toepasbaar zijn in jouw dagelijks leven, maar vooral in uitdagende tijden.

 

Bonus: een begeleide imaginatieoefening ‘“Resilience through imagery”.

Let op; Engelsgesproken